Medialle

Mistakes saa ensi-iltansa 10.6.

Valtakunnalliseen tanssin aluekeskusverkostoon kuuluva JoJo – Oulun Tanssin Keskus on yksi Pohjoisen tanssin aluekeskuksen neljästä jäsenorganisaatiosta ja Oulun kaupungin kulttuurikumppani.

Medialle

Mistakes saa ensi-iltansa 10.6.

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen vuoden 2021 kevätkauden avaa kesäkuussa poikkeusvuoden ensimmäinen ensi-ilta, JoJon ja helsinkiläisen Kinetic Orchestran ensimmäinen yhteistuotanto Mistakes. Taidokas tanssi ja elävä musiikki yhdistyvät teoksen humoristiseen ideaan yllättäen katsojan dynaamisella, mutta lempeällä otteellaan.

 

Kuva teoksesta Mistakes.Kinetic Orchestra: Mistakes 
​Valvesalissa
To 10.6. klo 19, ensi-ilta
Pe 11.6. klo 19
La 12.6. klo 19

Teos lähestyy epäonnistumista uutta luovana voimana ja tutkii väärien valintojen, virheiden ja mauttomuuden olemusta näyttämötaiteessa.

Teoksen koreografiasta vastaa Jarkko Mandelin yhdessä työryhmän kanssa. Tanssijoina ovat Sanni Giordani, Mia Jaatinen, Anni Koskinen, Kalle Lähde ja Oskari Turpeinen. Äänisuunnittelusta vastaa Janne Hast ja teoksen muusikoina toimivat Hastin lisäksi laulaja-kitaristi Petri Kautto ja basisti Eero Tikkanen. Valosuunnittelusta ja lavastuksesta vastaa Jukka Huitila, pukusuunnittelusta Kirsi Gum ja tuottajana toimii Sofia Suomalainen. Tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus ja Kinetic Orchestra.

Lisätietoja teoksesta

Tietoja JoJo – Oulun Tanssin Keskuksesta

JoJo – Oulun Tanssin Keskus on pohjoisen Suomen elinvoimainen tanssitaiteen kentällä toimiva ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa kansainvälistä, monilajista tanssitaiteen ohjelmistoa, pääpainon ollessa nykytanssissa. Ohjelmistoon kuuluu myös syksyisin järjestettävä OuDance-festivaali. Tanssitaiteen ammattilaisille JoJo toimii tuotantokeskuksena ja vierailuteatterina sekä tarjoaa kansainvälisiä residenssivaihto-ohjelmia. Lisäksi JoJon yleisötyö tarjoaa kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta. JoJo on yksi Pohjoisen tanssin aluekeskuksen neljästä jäsenorganisaatiosta ja sen toimintaa rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taiteen edistämiskeskus sekä Oulun kaupunki.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.