sielunmaisema liikkeeksi

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

Tuija raatikainen

Sielunmaisema liikkeeksi

10.12. sunnuntaina klo 14.30-17.30

Tapahtumatila Pohoja, Uusikatu 35

Sielunmaisema liikkeeksi -työpajassa pääset rauhoittumaan itsesi äärelle kesken joulukuun hälinän. Yhdistelemme erilaisia luomisen ja tutkailun tapoja kehollisen läsnäolon, liikkeen ja kirjoittamisen avulla. Niiden myötä rauhoitumme kuulostelemaan omaa tämänhetkistä sielunmaisemaamme ja sen viestejä. Mitä kertoo keho? Entä sanat?

Työpaja koostuu ohjatuista, helposti lähestyttävistä harjoituksista, joihin jokainen voi osallistua juuri parhaaksi katsomallaan tavalla. Jokainen osallistuja toteuttaa harjoitukset oman kehonsa ja vireystilansa lähtökohdista. Työpajan perustavana näkökulmana on ajatus siitä, että liikkeestä on mahdollista muodostaa työkalu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Kokemusta kehollisesta työskentelystä, tanssista tai kirjoittamisesta ei tarvita, ainoastaan utelias mieli.

Työpaja sisältää pienen evästauon. Muistiinpanovälineet ja loppurentoutuksessa tarvittavan jumppamaton saat lainaan Jojolta, mutta voit halutessasi ottaa myös omat mukaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Osta kurssi tästä

Kurssimaksun hinta 25€ ja jäsenhinta 20€. Hinnat alv 0%.

Jäsenhinta tarkoitettu vain JoJon jäsenmaksun maksaneille, tarkistamme jäsenyyden oston yhteydessä.

Saat aktivoitua jäsenalennuksen ostoskorissa, kirjoittamalla Jäsenalennus-kohtaan: JOULU5E ja klikkaamalla Hyväksy koodi-painiketta.

 

Työpaja on myös tilattavissa sekä sovellettavissa tilaajan toiveiden ja aikataulujen mukaan erilaisiin yhteisöihin.

 

“Kehotietoisuuden syventämisellä voidaan edistää itsetuntemusta, joka voi puolestaan tukea hyvinvointia (Rouhiainen 2006, Mieli ry 2022). “

 

Tuija Raatikainen on kauppatieteiden maisteri ja viimeisen vuoden tanssinopettajaopiskelija Oulun ammattikorkeakoulusta. Ohjauksissaan hän hyödyntää myös rentoutusvalmentajan opintojaan. Tuija on ohjannut kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia liikkeellisiä kursseja eri yhteisöissä ja hänen näkökulmansa kehoon ja liikkeeseen on salliva ja tutkiva. Kehotietoisuuden sekä tunnetaitojen syventäminen ovat keskiössä Tuijan opetusfilosofiassa ja hänen tunneilleen ovat kaikki tervetulleita omana itsenään, sillä tunneilla on lempeän utelias ja turvallinen ilmapiiri.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.