Medialle

TERO SAARINEN & KIMMO POHJONEN: BREATH SIIRTYY

Valtakunnalliseen tanssin aluekeskusverkostoon kuuluva JoJo – Oulun Tanssin Keskus on yksi Pohjoisen tanssin aluekeskuksen neljästä jäsenorganisaatiosta ja Oulun kaupungin kulttuurikumppani.

Medialle

Tero Saarinen Companyn Breath-teoksen vierailu siirtyy

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen vuoden 2021 kevätohjelmisto muuttuu koronatilanteen johdosta.

Tero Saarinen Company juhlii vuonna 2021 jo 25. toimintavuottaan. Osana juhlavuotta Oulussa oli tarkoitus nähdä 24.3. vahvasta esiintyjyydestään tunnetut koreografi-tanssija Tero Saarinen ja muusikko-harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen teoksellaan Breath. Vierailu joudutaan perumaan tämän kevään osalta. Yhteistyössä Oulun teatterin ja Oulun Musiikkijuhlien kanssa tuotettavalle vierailulle etsitään uutta esitysajankohtaa. Uusi ajankohta ilmoitetaan heti, kun se on tiedossa.

Elävä musiikki, tanssi ja visuaalisuus kietoutuvat teoksessa yhteen luoden villejä muotoja ja myyttisiä mielikuvia – beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna. Tämän äänen ja liikkeen voimaverkon valo- ja lavastussuunnittelijana toimii Saarisen luottokumppani Mikki Kunttu ja pukusuunnittelijana Teemu Muurimäki. Taiteelliseen ydintiimiin kuuluvat myös äänisuunnittelija Tuomas Norvio sekä koreografin assistentti Henrikki Heikkilä.

Peruuntuneen esityksen liput voidaan vaihtaa joko arvolippuun tai rahaksi. Maaliskuun peruttujen esitysten lippuvaihdot tulee tehdä 15.5.2021 mennessä. Lisätietoja Oulun teatterin sivuilta

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.