BODY

Tervetuloa katsomaan tanssia!

JoJon vuoden 2023 syysohjelmisto koostuu OuDance-festivaalista, kantaesityksistä ja vierailuesityksistä.

Tietoa esityksestä

Susanna Leinonen Company: BODY

Esityksen aikataulu

Valvesali
Pe 3.11. klo 19

Esityksen kuvaus

BODY on Susanna Leinonen Companyn kehollisuutta kuvaavan nykytanssitrilogian viimeinen osa. Leinosen aiemmat teokset Nasty ja Toxic käsittelivät kehoa jatkuvan kontrollin ja arvostelun kohteena, BODY puolestaan pureutuu pelkistetysti kehoon: mitä kaikkea keho elämäkaarensa aikana kokee ja miten häkellyttävän hieno ja mukautuva mekanismi se on ilman ulkopuolista muokkausta tai paineita. BODYssa tiukkaan pakattu fyysinen liike haastaa kehon vahvuuden ja mielen herkkyyden, ja se haastaa tanssijat äärimmilleen.

BODYn teemat ovat nimensä mukaisesti fyysisiä ja kehollisuuteen pureutuvia. Lapsuudesta asti tanssin ympärille kietoutunut kehoni on antanut ja ottanut vuosien varrella paljon. Koska olen nainen, kehoni on joutunut myös ankaran ulkopuolisen tarkastelun kohteeksi. Jokainen muutos kehossani on väistämättä vaikuttanut mieleni liikkeisiin – ja toisinpäin. Kehon ja mielen vahvan liiton ansiosta niiden välistä yhteyttä ei voi sulkea pois. Sen voi hetkellisesti hukata, muttei koskaan täysin kadottaa.

Koreografia: Susanna Leinonen | Tanssi: Camilla Keihäs, Minttu Pietilä, Aino Päivike, Elke Schroeder, Jack Traylen, Tatiana Urteva | Musiikki: Kasperi Laine | Valosuunnittelu: Anne Weckström | Pukusuunnittelu, naamiot ja peruukki: Sari Nuttunen | Tuotanto: Susanna Leinonen Company | Vierailun tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus | Kesto: 45 min

Liput

20 e / 15 e / 10 e

Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä ja Ticketmasterista.

Kaikukortti: 6 lippua / esitys

Ryhmäalennukset: 
Min. 10 hengelle -10%. Ryhmävaraukset: mira.kolanen@jojo.fi. 

Kaikukortti logo

Muuta tietoa

Muistathan noudattaa yleisiä turva- ja hygieniaohjeita tapahtumissa:
– Ethän tule tilaisuuksiin oireisena
– Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä
– Yski nenäliinaan tai hihaan

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.