JoJo yhteisöissä

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

yleistä tietoa

JoJo yhteisöissä

Yhteisöissä tapahtuvan yleisötyön tarkoitus on löytää yhteistyökumppanille sopiva tapa tuoda liike ja kehollisuus osaksi heidän toimintaansa tai syventää jo olemassa olevaa – yhdessä suunnitellen ja toteuttaen. JoJo tekee yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa luomalla tanssille uusia mahdollisuuksia tulla koetuksi ja löytäen uusia tapoja käyttää kehollisuutta, liikettä ja tanssia hyödyksi.

Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä JoJon kanssa tai tilaamaan palveluita yhteisöösi, ota yhteyttä yleisötyöntekijä Leea Alataloon.

leea.alatalo(at)jojo.fi
+358 (0)400 151 152

JoJo yhteisöissä

Liike, kehollisuus ja tanssi osaksi yhteisösi toimintaa?

JoJo tekee yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa luomalla tanssille mahdollisuuksia tulla koetuksi ja löytäen uusia tapoja käyttää tanssia hyödyksi. Kiinnostuitko jo valmiista sisällöistä tai haluatko luoda kanssamme jotain uutta? Ota yhteyttä yleisötyöntekijä Leea Alataloon.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.