Ohjelmisto

JoJo tarjoaa ohjelmistoa ympäri vuoden

JoJo on ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa niin kotimaista kuin kansainvälistä eri tanssin lajeja edustavia tanssiteoksia. Ohjelmistoon kuuluu myös syksyisin järjestettävä viisipäiväinen OuDance-festivaali.

Kevätohjelmisto 2021

Tervetuloa katsomaan tanssia turvallisesti!

JoJon vuoden 2021 kevätohjelmisto kokoaa yhteen useita alkuperäiseltä esityspaikaltaan siirtyneitä teoksia.

  • Kaikki
  • Menneet esitykset
  • Ohjelmistossa nyt
Kaikki
  • Kaikki
  • Menneet esitykset
  • Ohjelmistossa nyt

Luokkakuvia – vedos V

ENSI-ILTA 23.11.
Luokkakuvia, vedos V on nykyesitys, joka avaa ja käsittelee työryhmäläisten luokkakokemuksia suomalaisessa yhteiskunnassa. Monisyisiä luokkakysymyksiä käsitellään liikkeen, tekstin, äänen ja visuaalisten elementtien keinoin.

Lue lisää

Thar Be Dragons: Eternal Return

ENSI-ILTA 4.11.
Eternal Return on kumma matka. Se on hehkuva hybridi, jossa tulevaisuuden maisema suodatetaan menneisyyden linssin läpi. Teos pohtii käsitettä ikuinen paluu, jonka mukaan aika on syklinen ja jossa tapahtumat toistuvat
itsensä kaltaisina aina uudelleen ja uudelleen.

Lue lisää

Virtanen-Toivonen: Last Supper

JoJon ohjelmistossa vuonna 2018 kantaesitetty tilataideperformanssi vierailee Helsinki Teatre Viiruksessa 19.-21.8.2021.

Lue lisää
Kuva teoksesta Toxic

OuDance-festivaali

OUDANCE
JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen ohjelmistotyöryhmä päätti, koronatilannetta huomioiden ja ennakoiden, että 15.–19. syyskuuta järjestettävä OuDance-festivaali toteutetaan kotimaisten taiteilijoiden voimin.

Lue lisää
Kuva teoksesta Core

Emmi Venna: Core

ESITYS 15.5. – PERUTTU
Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijataiteen maisteriopiskelijoiden TADaC (Theater Academy Dance Collective) vierailee Oulussa Emmi Vennan teoksella Core.

Lue lisää
Kuva teoksesta Enaa hengitin muuhun en pystynyt.

Nykyteatteri Vera Audentia: Enää hengitin, muuhun en pystynyt

ENSI-ILTA 12.11.
Enää hengitin, muuhun en pystynyt -teoksessa tutkitaan ja käsitellään väkivallan eri muotoja. Teos kertoo erilaisten ihmiskohtaloiden elämäntarinaa

Lue lisää
Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.