Ohjelmisto

JoJo tarjoaa ohjelmistoa ympäri vuoden

JoJo on ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa niin kotimaista kuin kansainvälistä eri tanssin lajeja edustavia tanssiteoksia. Ohjelmistoon kuuluu myös syksyisin järjestettävä viisipäiväinen OuDance-festivaali.

Ohjelmistossa

Tervetuloa katsomaan tanssia turvallisesti!

JoJon ohjelmistossa nähdään niin vierailuteoksia kuin uusia tuotantojakin.
Syyskuussa järjestetään lisäksi OuDance-festivaali.

Liput on myynnissä Kulttuuritalo Valveen lippumyymälässä sekä Ticketmasterissa. Myynnissä olevat esitykset löytyvät “JoJo esittää” -hakua käyttämällä, jos ei muuta mainita. OuDance-festivaalin esitysten lippuihin hakusana on OuDance.

  • Kaikki
  • Ohjelmistossa nyt
Kaikki
  • Kaikki
  • Ohjelmistossa nyt
nykytanssiteos tanssifestivaalilla

OuDance – Gravity

OuDance-festivaali | ESITYS TO 14.9.
Gravity on 50-minuuttinen, nopeatempoinen ja liikkeellisesti sykähdyttävä esitys kahdeksalle virtuoottiselle tanssijalle. Helsinki Dance Companyn ja Kinetic Orchestran yhteistyössä toteutettu Gravity jatkaa koreografi Jarkko Mandelinin äärimmäisen fyysisten ja liikkeeseen keskittyvien teosten jatkumoa. Vierailun tuottavat yhteistyössä JoJo ja Oulun teatteri.

Lue lisää

Kävijäkysely

JoJo tekee kävijäkyselyä kevään aikana. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 3 kpl tuotepaketteja. Ensimmäinen tuotepaketti arvotaan maanantaina 27.2. ja se sisältää JoJo-pullon, -kassin sekä kaksi pääsylippua JoJon esitykseen.

Lue lisää

SUSI

ENSI-ILTA TO 27.4.
GÄNG GÄNG Companyn SUSI on suden ja syrjäytymisvaarassa olevan nuoren yhteen sulautuma. Koreografia Liisa Heikkinen.

Lue lisää
Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.