Ohjelmisto

JoJo tarjoaa ohjelmistoa ympäri vuoden

JoJo on ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa niin kotimaista kuin kansainvälistä eri tanssin lajeja edustavia tanssiteoksia. Ohjelmistoon kuuluu myös syksyisin järjestettävä viisipäiväinen OuDance-festivaali.

Ohjelmistossa

Tervetuloa katsomaan tanssia turvallisesti!

JoJon ohjelmistossa nähdään niin vierailuteoksia kuin uusia tuotantojakin.
Syyskuussa järjestetään lisäksi OuDance-festivaali.

Liput on myynnissä Kulttuuritalo Valveen lippumyymälässä sekä Ticketmasterissa. Myynnissä olevat esitykset löytyvät “JoJo esittää” -hakua käyttämällä, jos ei muuta mainita. OuDance-festivaalin esitysten lippuihin hakusana on OuDance.

  • Kaikki
  • Ohjelmistossa nyt
Kaikki
  • Kaikki
  • Ohjelmistossa nyt
Kuva työpajasta.

Turvallisempi tila

Haluamme turvata, että jokainen JoJon toimintaan osallistuva voi tuntea olonsa mahdollisemman turvalliseksi. Tämän vuoksi olemme laatineet yhteistyössä JoJon henkilökunnan ja hallituksen, yleisömme, toimintaan osallistuvien ammattilaisten sekä muiden yhteistyökumppanien kanssa
turvallisemman tilan periaatteet, joita sitoudumme noudattamaan.

Lue lisää
kuva koko perheelle suunnatusta tanssiesityksestä

Daltonit

ENSI-ILTA 1.12. klo 18
Neljä vauhdikasta Daltonia seikkailevat Kinetic Orchestran ja JoJon koko perheelle suunnatussa yhteistuotannossa, jossa yhdistyvät nykytanssi, akrobatia ja jongleeraus.

Lue lisää
kuvassa tanssija tanssiesityksessä

BODY

ESITYS PE 3.11.
Susanna Leinonen Companyn BODYssa tiukkaan pakattu fyysinen liike haastaa kehon vahvuuden ja mielen herkkyyden, se haastaa tanssijat äärimmilleen.

Lue lisää
kuva: nykytanssiesitys

A Couple of Humans

ESITYKSET 12.-14.10.
Riikka Puumalaisen ja Antti Puumalaisen fyysistä ja visuaalista teatteria yhdistelevä, individualismista ja ihmissuhteista kertova teos, A Couple of Humans pohtii ihmisyyttä kohtaamisen, kommunikaation ja vuorovaikutuksen näkökulmista.

Lue lisää
Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.