Saavutettavuus

JoJo – Oulun Tanssin Keskus

JoJo on ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa ympärivuotista ohjelmistoa sekä kaikille avoimia hyvinvointiin, kehollisuuteen ja tanssiin liittyviä työpajoja.

Yleistä tietoa

Saavutettavuus

Tältä sivulta löydät tiedot JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen käyttämien tilojen esteettömyydestä ja internetsivujen saavutettavuudesta.

Esteettömyys

JoJon toimisto
JoJon toimisto sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Isokatu 16 C 20. Sisäänkäynti tapahtuu porttikongissa olevasta ovesta. Alaovessa kuten porttikongin mustassa rautaportissakin on ovisummeri, jossa lukee JoJo. JoJon toimisto sijaitsee 2. kerroksessa, kulku portaita tai hissiä käyttäen 1 kerros katutasosta ylöspäin. Talo on vanha kivitalo, joten siinä on kapeita ovia ja kynnyksiä. Hissi on pieni.

Muut tilat
JoJolla ei ole omaa tanssisalia tai näyttämöä, joten toiminnot sijoittuvat vuokratiloihin. Yleisimmin esityksiä on Valvesalissa.

Valvesali sijaitsee Kulttuuritalo Valveella osoitteessa Hallituskatu 7. Kulku saliin tapahtuu joko Hallituskadun tai Ojakadun puolelta. Sali sijaitsee katutasossa ja sinne on esteetön kulku.

Lisätietoja Kulttuuritalo Valveen esteettömyydestä tästä linkistä.

JoJon toinen yhteistyökumppani on Oulun teatteri. Teatterin tiloissa sijaitsevat niin suuri näyttämö, pieni näyttämö, Pikisali kuin Vinttikamarikin. Saleihin on esteetön kulku.

Lisätietoja Oulun teatterin esteettömyydestä tästä linkistä.

Saavutettavuus­seloste

Tämä on JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen saavutettavuusseloste.

Vuonna 2021 käyttöön otettu sivusto on luotu saavutettavuusdirektiivin vaatimuskriteereiden mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee jojo.fi-sivustoa ja se on laadittu 15.1.2021.

Saavutettavuus­vaatimusten toteutuminen

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen sivut täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Anna palautetta sivustosta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: mira.kolanen(at)jojo.fi. Toivomme, että otat yhteyttä myös, jos tarvitset sivujemme sisällöstä jotain sellaista tietoa, jonka käytön saavutettavuuspuute estää.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta suoraan meille. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon (14 vrk) aikana, voit tehdä ilmoituksen valvontaviranomaiselle Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvonta­viranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puh. vaihde 0295 016 000

Jäikö kysyttävää tai kommentoitavaa? Ota yhteyttä sähköpostitse.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.