JoJo - Oulun Tanssin Keskus logo

haut ammattilaisille

Hae JoJon ohjelmistoon!

JoJon ohjelmistoon haetaan eri tanssimuotoihin perustuvia kantaesitysteoksia, esitysideoita ja vierailuteoksia, esityksiä teatteritilaan, julkisiin tiloihin sekä yleisötyöideoita.

Yleistä tietoa

Haut ammattilaisille

JoJon ohjelmistoon on vuosittain kaikille ammattilaisille avoin haku. Tutustu hakuihin ja aikatauluihin ja hae mukaan toimintaan!

JoJo toteuttaa vuosittain 4-5 eri tanssimuotoihin perustuvaa kantaesitysteosta ja toimii teosten osatuottajana. Lue lisää ja hae mukaan JoJon ympärivuotiseen ohjelmistoon tuotantohaun kautta.

Tuotantohaku vuoden 2025 ohjelmistoon on on päättynyt!

JoJon hakee ohjelmistoonsa eri tanssimuotoihin perustuvia, hakuajan päättymiseen mennessä kantaesitettyjä teoksia sekä esityksiä julkisiin tiloihin. Lue lisää ja hae mukaan vierailuteoshaun kautta

Vierailuteoshaku vuoden 2025 ohjelmistoon on päättynyt!

JoJon tuottama OuDance-festivaali järjestetään vuosittain Oulussa viikolla 37.

JoJo hakee festivaaliohjelmistoon eri tanssimuotoihin perustuvia, hakuajan päättymiseen mennessä kantaesitettyjä tanssiteoksia sekä esityksiä julkisiin tiloihin ja festivaaliklubille. Lisäksi haetaan eri-ikäisille suunnattuja teoksia kiertämään päiväkodeissa, kouluissa tai palvelukeskuksissa. Lue lisää ja hae mukaan festivaalihaun kautta.

Ohjelmistohaku vuoden 2024 festivaalille on päättynyt!

JoJo toteuttaa tuotantojen lisäksi yleisötyökokonaisuuksia ympäri vuoden. Yleisötyön projekti voi olla esimerkiksi lyhyempi työpaja, useamman kerran kurssi, yhteisöissä tapahtuvaa toimintaa sekä esityksen kautta osallistavaa toimintaa. Lue lisää ja hae mukaan yleisötyön projektihaun kautta.