Kahvit JoJolla

Tule kahville!

JoJo kutsuu jäseniään, alueen tanssitoimijoita ja yhteistyökumppaneita vaihtamaan kuulumisia ja kokoontumaan yhteisten asioiden äärelle.

Yleistä tietoa

Kahvit JoJolla

JoJo kutsuu säännöllisesti jäseniään, alueen tanssitoimijoita ja yhteistyökumppaneita kylään tarjoamalla Kahvit JoJolla. Kahveilla käsitellään JoJon ja alueen tanssitaiteen ajankohtaisia asioita, vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan tulevaa. Kahvien sisältöön otetaan myös sisältö- ja vierailuehdotuksia vastaan. (leea.alatalo@jojo.fi)

Kahvit järjestetään joko etänä Zoomissa tai JoJon toimistolla (Isokatu 16 c 20). Paikka ilmoitetaan aina erikseen kotisivuilla ja somessa. ZOOM-kahvien pysyvä osoite on:  https://zoom.us/j/3757189616?pwd=a2poN0RXdFhUSHl0azVZUlhMR3Q4QT09

 
SYKSYN 2023 KAHVIT
 
-Syyskuussa Coffee and open rehearsals, kahvit ja työryhmän avoimet harjoitukset yhdessä Luxemburgin residenssivieraiden kanssa
 
-20.10. Kahvit JoJolla, klo 10-12
 
-24.11. Kahvit JoJolla, klo 10-12
 
-15.12. Kahvit JoJolla, klo 10-12
Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.