Kahvit JoJolla

Tule kahville!

JoJo kutsuu jäseniään, alueen tanssitoimijoita ja yhteistyökumppaneita vaihtamaan kuulumisia ja kokoontumaan yhteisten asioiden äärelle.

Yleistä tietoa

Kahvit JoJolla

JoJo kutsuu säännöllisesti jäseniään, alueen tanssitoimijoita ja yhteistyökumppaneita kylään tarjoamalla Kahvit JoJolla. Kahveilla käsitellään JoJon ja alueen tanssitaiteen ajankohtaisia asioita, vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan tulevaa. Kahvien sisältöön otetaan myös sisältö- ja vierailuehdotuksia vastaan. (leea.alatalo@jojo.fi)

Kahvit järjestetään joko etänä Zoomissa tai JoJon toimistolla (Isokatu 16 c 20) pääsääntöisesti joka kuun viimeinen perjantai klo 10-12. Paikka ilmoitetaan aina erikseen kotisivuilla ja somessa. ZOOM-kahvien pysyvä osoite on:  https://zoom.us/j/3757189616?pwd=a2poN0RXdFhUSHl0azVZUlhMR3Q4QT09

 

Tulevan kevään kahvit järjestetään perjantaisin 27.1., 24.2., 31.3., 28.4., ja 26.5.

 

TAMMIKUUN KAHVIT  pe 27.1. klo 10-11.30. JoJon vuoden ensimmäisten kahvien yhteydessä järjestämme alkuvuodesta 2022 tulevalle tammikuulle siirtyneen Tanssikielto -esityksen yleisötyön lukupiirin JoJon toimistolla. Käy lainaamassa Marko Tikan ja Seija-Leena Nevalan Kielletyt leikit tai tutustu alla oleviin artikkeleihin aiheesta. Voit myös tulla muuten vaan juttelemaan ja kuulemaan aiheesta kahvikupin äärelle! 

 

Artikkeleja aiheesta:

Tanssikielto järkytti sota-ajan Suomessa ja sitä rikottiin ilakoimalla salaa

Sota-ajan tanssikieltoa valvottiin ankarasti, silti Suomi tanssi

Tanssi seis!

Tanssikielto/trailer

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.