jäsenille

JoJon tanssisalivuoro

JoJo tarjoaa jäsenilleen ilmaisen tanssisalivuoron Kulttuuritalo Valveella torstaisin klo 10-11.30.

jäsenille

JoJon tanssisalivuoro

JoJo tarjoaa jäsenilleen ilmaisen tanssisalivuoron torstaisin klo 10-11.30 Kulttuuritalo Valveella (tanssisali 2). Salivuoroilla järjestetään erisisältöistä ohjausta kerran kuussa tanssin ammattilaisten toimesta, muulloin sali on vapaana omaa harjoittelua varten. Merkitsethän käyntisi listalle alla olevan linkin kautta kävijämääräseurantaa varten.

Merkitse käyntisi salivuorolle tästä

OHJATUT SALIVUOROT:

24.2. Sini Ristolainen, Stepin alkeistekniikka ja perusaskeleet

“JoJon ammattitreenitunnilla 24.2 opetan stepin alkeistekniikkaa ja perusaskeleita. Steppitanssissa tehdään rytmikkäitä ääniä kovaan lattiapintaan steppikenkien pienillä metalliosilla. Tanssia värittävät usein erilaiset roolit ja eleet, jotka juontavat juurensa steppitanssin kulta-ajan 1900-luvun puolenvälin elokuva- ja teatterimaailmaan. Tunnille on mahdollista osallistua tarvittaessa myös ilman steppikenkiä, koska painonsiirtoja ja jalan eri osien aktivointia on mahdollista harjoitella myös ilman steppikenkien tuottamia ääniä. Ota siis mukaan avoin mieli ja varaudu pitämään hauskaa!”

31.3. ja 21.4. Vanessa Bagge, Nykytanssi, akrobatia ja improvisaatio

“Jojon aamun salivuoron nykytanssin pyörteissä etsitään liikkeen soljuvuutta sekä liikelaatujen variointia. Niin rauhoitutaan kuin herätäänkin päivään läsnä olevalla keholla ja mielellä. Sen lisäksi ylläpidetään kehon lihaskuntoa ja tehdään lattiatasossa materiaalia akrobaattisella twistillä. Tunti koostuu kehoa lämmittävistä harjoitteista koreografioituun materiaaliin ja improvisaatio osioihin. Yhdessä inspiroidutaan toisistamme ja fiilistellään tanssia kehossa.”

12.5. (siirtynyt salivuorolta 5.5.) Eerika Arposalo, Perhetanssi

Nykytanssia lasten ehdoilla!

Jos et vielä ole jäsen, niin voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun (Kannatusjäsen/ varsinainen jäsen – 20 e, opiskelija/ eläkeläinen/ työtön – 15 e, ainaisjäsen – 100 e). Lue lisää jäsenyydestä.

Jäseneksi

JoJon jäsenenä nautit etuja!

JoJon jäsenet saavat erilaisia etuja, kuten tuntuvia hintaetuja esitysten lipuista ja JoJon järjestämistä kursseista sekä JoJon toimintaan ja yleistä tanssiin ja tanssin työmahdollisuuksiin liittyvää tiedotusta.

Join JoJo

Enjoy benefits by being JoJo’s member!

JoJo members receive various benefits, such as substantial price benefits for performance tickets and courses organized by JoJo, as well as information related to JoJo’s activities and general dance and dance job opportunities.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.