jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa jäsenilleen ilmaisen tanssisalivuoron Kulttuuritalo Valveella.

jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa keväällä 2024 jäsenilleen maksuttomia ohjauksia ja tanssisalivuoron  Kulttuuritalo Valveella, tanssisalissa 1. 

SALIVUOROT, kevät 2024:

Tiistait 16.1.-21.5. (salivuoroa ei ole viikolla 10, ohjausta ei ole viikolla 8)

10-11.30, tanssisali 1

Tanssisalivuoro koostuu omaehtoisesta osiosta (45min) sekä ohjatusta osiosta (45min). Molemmat osiot ovat kaikkien jäsenten käytettävissä, mutta huomioithan, että ohjauksen sisältö on suunnattu erityisesti tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja edistyneille tanssin harrastajille. Tanssisalivuorolle osallistuminen on jäsenille ilmaista. Jos et ole jäsen, voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta.

Salivuoron omaehtoinen osio (10-10.45) on käytettävissä itsenäiseen liikkumiseen, harjoitteluun ja kehonhuoltoon. Salin äänentoistoa saa käyttää vapaasti oman musiikin toistamiseen.

Ohjatun osion (10.45-11.30) ohjaajana toimii tanssinopettaja Vivianna Mäkinen. Ohjatulle osiolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta se on toivottavaa, jotta ohjaaja osaa arvioida tunnin osallistujamäärän. Ryhmän osallistujien ja ohjaajan viestintää ja ilmoittautumisia varten perustetaan WhatsApp-ryhmä ensimmäisellä ohjauskerralla. Mikäli haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, ilmoita siitä ohjaajalle tai mailitse JoJon yleisötyöntekijälle (leea.alatalo@jojo.fi).

Ohjatun oson sisältönä alkukeväällä JAZZ. Jazz-tunnilla tutkitaan eri kehonosien isolointia sekä annetaan mutkikkaiden rytmien viedä. Tunnilla on lämmittely ja tanssisarjoja. Lopuksi pidetään pieni jäähdyttelyhetki.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.