jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa jäsenilleen ilmaisen tanssisalivuoron Kulttuuritalo Valveella.

jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa jäsenilleen maksuttomia ohjauksia ja tanssisalivuoron  Kulttuuritalo Valveella, tanssisalissa 2. Mukaan pääsee myös kertamaksulla!

SALIVUOROT, syksy 2023:

Tiistait 15.8.-12.12. (lukuunottamatta viikot 37 ja 43)

10-11.30, tanssisali 2

Jokaisen tunnin alussa on 45 minuutin ohjaus, jonka sisältö on suunnattu erityisesti tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja edistyneille tanssin harrastajille. Ohjaajina toimivat Oamkin tanssinopettajaopiskelijat Vilma Luoma ja Vivianna Mäkinen. Loppuajan salivuoro on käytettävissä omaehtoiseen liikkumiseen, harjoitteluun ja kehonhuoltoon. 

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon tämän linkin kautta. Osallistuminen on jäsenille ilmaista. Jos et ole jäsen, voit osallistua tunnille 10e kertamaksulla tai liittyä JoJon jäseneksi tämän linkin kautta

Tuntikuvaukset

Nyky x Lattia (15.8., 29.8., 19.9., 3.10.)

Tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen eri tasoja ja suuntia. Tuntiin kuuluu sykettä nostava lämmittely, tekniikkaosio, jossa tutkitaan lattialle menoa,  siellä liikkumista sekä paluuta pystyasentoon. Lopputunnista pyrimme löytämään reittejä siihen, miten lattiatyöskentely liitetään sulavasti osaksi muuta liikettä.

22.8.-10.10. Limón-tekniikkaan pohjautuva nykytanssitunti (22.8., 5.9., 26.9., 10.10.)

Tällä nykytanssitunnilla tanssitaan monipuolisesti kehoa tutkien ja José Limónin modernin tanssin tekniikkaan pohjautuen. Tunnit sisältävät kehoa kokonaisvaltaisesti lämmittävän ja sykettä nostavan lämmittelyn sekä muun muassa rangan artikulaatioita, pliéta, painonsiirtoa ja swingia harjoittavaa tanssitekniikkaa. Tunti lopetetaan tanssillisempaan osioon, jossa tanssisarjan merkeissä sidotaan yhteen tunnilta tuttujen elementtien lisäksi tanssillista ilmaisua. 

17.10. – 5.12. Tekniikan Tehotunti (17.10., 7.11., 21.11., 5.12.)

Tunnilla juhlitaan ihmiskehon moninaisuutta ja sen kykyä koontaa, ojentaa, kiertää, hypätä ja pyöriä. Tunnilla sekoitetaan eri tanssitekniikoiden kulmakiviä koreografioiksi, jotka hiovat sekä haastavat. 

31.10.-12.12. Jazztanssitunti (31.10., 14.11., 28.11., 12.12.)

Tällä jazztanssitunnilla sukelletaan perinteiseen sekä modernimpaan jazztanssin maailmaan erilaisilla liikeradoilla, dynamiikoilla ja rytmeillä. Tunteihin sisältyy kehoa kokonaisvaltaisesti lämmittävän ja lihaksia herättävän lämmittelyn lisäksi tekniikkaosion, jossa tutkitaan keskilattialla sekä salin poikki liikkuen muun muassa isolaatioita, pliéta, koontoja sekä kävelyä että pyörimistä jazztanssin tavoin. Tunnin lopussa vielä irrottelemme hieman enemmän tunnin elementtejä hyödyntävän tanssisarjan merkeissä.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.