jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa jäsenilleen ilmaisen tanssisalivuoron Kulttuuritalo Valveella.

jäsenille

JoJo Dance Studio

JoJo tarjoaa jäsenilleen maksuttomia ohjauksia ja tanssisalivuoron  Kulttuuritalo Valveella, tanssisalissa 3. Mukaan pääsee myös kertamaksulla!

SALIVUOROT, syksy 2023:

Tiistait 15.8.-12.12. (lukuunottamatta viikot 37 ja 43)

10-11.30, tanssisali 3

Jokaisen tunnin alussa on 45 minuutin ohjaus, jonka sisältö on suunnattu erityisesti tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja edistyneille tanssin harrastajille. Ohjaajina toimivat Oamkin tanssinopettajaopiskelijat Vilma Luoma ja Vivianna Mäkinen. Loppuajan salivuoro on käytettävissä omaehtoiseen liikkumiseen, harjoitteluun ja kehonhuoltoon. 

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon tämän linkin kautta. Osallistuminen on jäsenille ilmaista. Jos et ole jäsen, voit osallistua tunnille 10e kertamaksulla (käteismaksu) tai liittyä JoJon jäseneksi tämän linkin kautta

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.