Kinetic orchestra: Daltonit

Tervetuloa katsomaan tanssia!

JoJon vuoden 2023 syysohjelmisto koostuu OuDance-festivaalista, kantaesityksistä ja vierailuesityksistä.

Tietoa esityksestä

Kinetic Orchestra: Daltonit

Esityksen aikataulu

Valvesali
Pe 1.12. klo 18, ensi-ilta 
La 2.12. klo 18, yleisökeskustelu
Su 3.12. klo 15
Ti 5.12. klo 10

Esityksen kuvaus

Nykytanssia, akrobatiaa ja jongleerausta yhdistelevässä koko perheen esityksessä tavataan Lucky Luke -sarjakuvamaailmasta tutut neljä vauhdikasta Daltonin veljestä koheltamassa villissä lännessä. 

Daltonien edesottamuksista ei tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, kun sirkustaiteilijat Onni Toivonen ja Kalle Lehto ja Kinetic Orchestran perustajan Jarkko Mandelinin tanssivat lapset tulkitsevat sarjakuvistakin tuttujen antisankarien tarinaa.

Daltonien kantavana teemana on syrjäytyminen ja sen henki on hurja, jännittävä, ja koominen. Kaiken sekoilun ja slapstickin jälkeen se toisaalta näyttää omanlaisensa itsepäisen omalakisen elämänkatsomuksen tai vastuuttomuuden traagisenkin puolen.

Daltonit on ikäänkuin humoristisempi, monitulkintaisempi ja lennokkaampi versio seitsemästä veljeksestä, jossa neljästä elämän kolhimasta, mutta hyväntahtoisesta sekoilijasta, paljastuu uusia puolia, kun heidän normaalin remuamisensa katkaisee yllättävä moraalinen dilemma.

Daltonien maailma rakentuu tanssin, sirkuksen ja koomisen liikkumisen varaan.

Koreografia: Jarkko Mandelin | Tanssitaiteilija: Jarkko Mandelin | Sirkustaiteilijat: Kalle Lehto, Onni Toivonen | Lapsiesiintyjät: Rauha, Lyyli, Urho ja Oiva Mandelin | Äänisuunnittelu ja sävellys: Josu Mämmi ja Petri Kautto | Valosuunnittelu: Niila Rantala | Lavastus: Jarkko Mandelin ja työryhmä | Pukusuunnittelu: Jenna Mandelin |  Tuotanto: Kinetic Orchestra, JoJo – Oulun Tanssin Keskus | Kesto: 45 min | Ikäsuositus: 3+ v, teos sisältää kovia ääniä

Liput

20 e normaali lippu / 15 e lapset, opiskelijat, eläkeläiset / 10 e JoJon jäsenet

Perhe-/ pienryhmäliput (min 4 henkeä): 7,5 e / lippu
Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä ja Ticketmasterista. Verkkokaupasta ostettuihin lippuihin lisätään toimitus- ja käsittelykulut.

Kaikukortti: 6 lippua / esitys

Ryhmäalennukset: 
Min. 10 hengelle -10%. Ryhmävaraukset: mira.kolanen@jojo.fi. 

Kaikukortti logo

Muuta tietoa

Muistathan noudattaa yleisiä turva- ja hygieniaohjeita tapahtumissa:
– Ethän tule tilaisuuksiin oireisena
– Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä
– Yski nenäliinaan tai hihaan

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.