Medialle

Enää hengitin, muuhun en pystynyt -teoksen ensi-ilta siirtyy

Valtakunnalliseen tanssin aluekeskusverkostoon kuuluva JoJo – Oulun Tanssin Keskus on yksi Pohjoisen tanssin aluekeskuksen neljästä jäsenorganisaatiosta ja Oulun kaupungin kulttuurikumppani.

Medialle

Nykyteatteri Vera Audentian Enää hengitin, muuhun en pystynyt -teoksen ensi-ilta siirtyy

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen vuoden 2021 kevätohjelmisto muuttuu koronatilanteen johdosta.

Alueellinen koordinaatioryhmä on linjannut rajoitukset jatkumaan Oulun seudulla 25.4. asti. Sen myötä 17.4. suunnitelmissa ollut Nykyteatteri Vera Audentian Enää hengitin, muuhun en pystynyt -teoksen ensi-ilta siirtyy. Tiedotamme uuden ensi-illan ajankohdan heti, kun se varmistuu.

Teoksen työryhmän kuulumisia ja teoksen taustoja pääsee kuulemaan huomenna torstaina 25.3. klo 10:30 alkaen JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen Facebook-livessä ja Nykyteatteri Vera Audentian Instagram-livessä.

Teoksessa tutkitaan ja käsitellään väkivallan eri muotoja. Teos kertoo erilaisten ihmiskohtaloiden elämäntarinaa, jotka näkyvät nyky-yhteiskunnassamme. Teoksessa pyritään inhimillistämään ihmistä ja tuodaan esille se, että jokaisen ihmisen henkilöhistoria vaikuttaa meihin tässä olevassa hetkessä. Teoksessa tutkitaan yhteiskuntamme synkkiä sekä vaiettuja aiheita ja peilataan ne tähän päivään.

Teoksen käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Hanna-Kaija Takalo, koreografiasta Miia Ahonen, runoista sekä sävellyksestä ja sovituksesta Saaga Suonvieri. Teoksen rooleissa ovat Miia Ahonen, Henna Holma, Milla Lassila, Saaga Suonvieri, Jenni Säkkinen ja Teemu Tuohimaa.

Lue lisää teoksesta!

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.