Kehollisen ilmaisun ryhmä

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

Yleistä tietoa

Kehollisen ilmaisun ryhmä

Kehollisen ilmaisun ryhmä on lapsille ja heidän perheilleen suunnattua vuorovaikutusta ja kehollista ilmaisua tukevaa toimintaa.

Ryhmässä tutustutaan keholliseen ilmaisuun ja houkutellaan esiin rohkeutta kohdata itsemme ja toisemme. Tuntien aikana keskitytään lempeän vuorovaikutuksen keinoin kuuntelemaan, mitä kehoillemme eli meille kuuluu. Tunnit ovat hauskoja ja levollisia. Kokoontumiset ovat matalan kynnyksen tunteja, joihin voi tulla omana itsenä vähinkin voimin. Tunneilla ei ole erityisvaatimuksia eikä aiempaa liikkeellistä kokemusta tarvita.

Kehollisen ilmaisun ryhmä on osa Hyvän mielen talon opastavan perhetyön toimintaa ja sitä ohjaa tanssinopettaja ja lastenjoogaohjaaja Eerika Arposalo.

Tunnit on suunnattu erityisesti oululaisille perheille, joissa on eri syistä psyykkistä kuormittuneisuutta sekä alaikäisiä lapsia. Kurssi on osallistujille maksuton.

Aika: Keskiviikkoisin 2.6, 9.6 ja 16.6.2021 klo 17:00-18:00
Paikka: Yasmine ry:n tanssisali, Isokatu 84 (käynti sisäpihan puolelta)
Ryhmäkoko: 10
Ilmoittautuminen: henry.kaspala@hyvanmielentalo.fi, 044 334 6138,  mervi.kauppinen@hyvanmielentalo.fi, 044 408 1131

Lisätietoja:
Leea Alatalo (JoJo – Oulun Tanssin Keskus) leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152
Henry Kaspala (Hyvän mielen talo)  henry.kaspala@hyvanmielentalo.fi, 044 334 6138
Mervi Kauppinen (Hyvän mielen talo) mervi.kauppinen@hyvanmielentalo.fi, 044 408 1131

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.