jojo kurssittaa

Yleisötyö tuo tanssia lähemmäs ihmistä

JoJon yleisötyö antaa mahdollisuuden tutustua ja syventyä tanssiin monimuotoisena taidelajina. Yleisötyö tarjoaa mm työpajoja, kursseja ja taiteilijatapaamisia.

silja tuovinen

Koreografinen laboratorio

SIIRTYY SYKSYLLE 2024!

Kolme viiden tunnin kurssipäivää+ yksi erikseen sovittava tapaaminen

Hinta 130e, JoJon jäsenhinta 110e

Koreografinen laboratorio on tila koreografiakokeiluille, löydöksille ja harhailulle. Laitamme laboratoriossa alulle yhteisiä ja omia koreografisia aihioita sekä tutkailemme niiden muotoutumista ja mahdollisuuksia. Laboratoriossa pääset luomaan omia ehdotelmia ja osaksi muiden aloitteita keskustelevassa tilassa. Laboratorion aikana pyrimme hahmottamaan osallistujien omia koreografisia visioita sekä selkiyttämään koreografista käsialaa. Kurssimuodossa säilytetään vapaus suhteessa siihen, mihin sisältöä halutaan yhdessä viedä, laboratorio konseptin mukaisesti.  

Koreografinen laboratorio on jatkoa Siljan kahdelle aikaisemmalle koreografiatyöpajalle Jojolla, mutta ei vaadi aiempaa osallistumista niille. Laboratoriossa tila annetaan tekemiselle, tutkailulle ja kehittämiselle – yhdessä.  Lämpimästi tervetuloa! 

Silja Tuovinen on oululaislähtöinen koreografian maisteri (Tukholman Taideyliopisto, 2022), joka työskentelee tanssiteosten ja elokuvamuodon parissa koreografina, käsikirjoittajana, tanssijana, dramaturgina ja opettajana. Hänen työskentelytavoissaan ja teoksissaan yhdistyy pohjimmiltaan mielenkiinto yhtä lailla sosiaalitieteisiin kuin taiteeseen. Siljalla on kandidaatintutkinto rauhan- ja konfliktintutkimuksessa (Malmön yliopisto, 2018) ja hän on lisäksi opiskellut laajoja opintokokonaisuuksia sosiaalipsykologiassa, työ- ja organisaatiopsykologiassa, johtajuudessa sekä tanssididaktiikassa. Silja on ollut osana useita kansainvälisiä residenssejä ja projekteja, muun muassa Goethe Instituutin CROWD residenssissä Oulunsalon Varjakassa ja Irlannin Limerickissä, POOL-tanssielokuvafestivaalilla Berliinissä ja tulevana keväänä 2024 Koneen Säätiön Saaren kartanon residenssissä Mynämäellä. Silja on opiskellut ja työskennellyt usean vuoden Ruotsin Malmössä ja Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Berliinissä ja Reykjavikissa, mutta vaikuttaa nykyisin Oulussa ja Oulusta käsin.  

Osta kurssi tästä

Kurssimaksun hinta 130€ ja jäsenhinta 110€. Hinnat alv 0%.

Jäsenhinta tarkoitettu vain JoJon jäsenmaksun maksaneille, tarkistamme jäsenyyden oston yhteydessä.

Saat aktivoitua jäsenalennuksen ostoskorissa, kirjoittamalla Jäsenalennus-kohtaan: LABRA20E ja klikkaamalla Hyväksy koodi-painiketta.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun sairastodistusta vastaan. 

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.