lihadisko

Syvennä katsoja­kokemusta yleisötyöllä

Ohjelmistoon liittyvä yleisötyö tuo teosten rinnalle mahdollisuuksia syventää katsojakokemusta teoksen sisällöstä käsin.

OHJELMISTOON LIITTYVÄ YLEISÖTYÖ

Lihadisko

Keskiviikko 14.9. klo 16, Kauppakeskus Valkean kesäkatu
Perjantai 16.9. klo 18, Ravintolakortteli, Prunnitori (Kasarmintie 1) 
Lauantai 17.9.  klo 13, Rotuaarin lava

Vapaa pääsy!

Koreografi Anna Koskelan Lihadisko on kaikille tanssista ja liikkeestä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille suunnattu työpaja- ja esityskokonaisuus. Yhteisöllisen projektin tanssijat ovat ilmoittautuneet mukaan teokseen keväällä 2022 kaikille avoinna olleen haun kautta. Teos on avoin isolle yleisölle, sillä sen kolme näytöstä esitetään julkisissa tiloissa, joihin kaikilla on vapaa pääsy. Äänimaiseman Lihadiskoon tuottaa perkussionisti ja DJ Aleksi Kinnunen. Mukana yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus ja Oulun Konservatorio.

 

Keho on ihmisen lähiluonto ja koti, ensisijainen olinpaikka maailmassa. Keho on suodatin maailman ja minun välissä. Olemalla turvassa kehossaan, ihminen voi suunnata huomionsa ja toimintansa ulos itsestään, maailmaan. Kehoihin kohdistuvat normit muokkaavat suhdettamme yhteiskuntaan. Pitämällä kiinni omasta lihallisesta toimijuudestamme avaamme saman mahdollisuuden meitä ympäröiville ihmisille. Häpeilemättömyys ja ilo ovat tarttuvia. -Anna Koskela

Teoksen tuottaa JoJo – Oulun Tanssin Keskus, yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus ja Oulun Konservatorio. Alkuperäisen teoksen on tuottanut Zodiak – Uuden Tanssin Keskus.

 

Tanssijat:

Minja Holopainen (OAMK)

Päivikki Läksy

Tuulevi Hietala

Oili Laukkanen

Sirkka-Liisa Väänänen 

Leena Kangas

Sonja Setälä

Elina Kaisanlahti

Henna Saarenketo

Hilkka Poutanen

Mikko Verhiö

Hanna-Leena Polso

Perkussionisti:

Santeri Nissinen (Oulun Konservatorio)

Lisätietoja:

Leea Alatalo, JoJon Yleisötyöntekijä, leea.alatalo@jojo.fi /0400 151 152

Lihadiskon facebook -tapahtuma. 

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.