MieliKeho

Tervetuloa tanssin maailmaan!

JoJon yleisötyö antaa mahdollisuuden tutustua ja syventyä tanssiin monimuotoisena taidelajina.

heidi ranta ja ella sohlo

MieliKeho -kurssi

20.3.-24.4. keskiviikkoisin klo 12.30-14

Valveen tanssisali 2 

MieliKeho-kurssilla haetaan hyvää oloa kehon ja liikkeen kautta. Kurssin tavoitteena on vahvistaa mielen hyvinvointia ja itsetuntemusta liikkeen, oman ilmaisun sekä muiden soveltavien taiteenmuotojen avulla. 

Oireiletko kehollasi mielen sykkyröihin? Jännitys, syömishäiriö, paniikkituntemukset, selittämättömät kiputilat. Ehkä tunnistat jonkin näistä?

MieliKeho ryhmään ovat tervetulleita kaikki kehollisesta työskentelystä kiinnostuneet. Ryhmässä saa jännittää ja olla kömpelö. Myöskään liikuntarajoitteet tai itsekriittisyys eivät ole esteitä osallistumiselle. Ryhmällä voi olla voimauttavia vaikutuksia. 

MieliKehon tuoteseloste:

  • myötätuntoista suhtautumista itseä kohtaan 137 %
  • lempeyttä ja turvallisuutta 3200 wattia
  • turvapaikkaharjoituksia 5 dl
  • rajoja 2 laatikollista
  • vapaata liikettä ohjatuissa puitteissa 250 grammaa
  • Saattaa sisältää pieniä määriä huumoria ja hyvää mieltä

MieliKeho ryhmä on osa Hyvän mielen talon Mielipaletti –toimintaa ja sitä ohjaa Mielipaletti –työntekijä Ella Sohlo (sosionomi, AMK ja Mindfulness -ohjaaja) yhdessä tanssin ammattilaisen Heidi Rannan kanssa (tanssinopettaja, YAMK). Ryhmä ei ole terapiaryhmä, vaan aihetta lähestytään taiteen keinoin. Ryhmä on tarkoitettu 18-35 –vuotiaille. Ryhmä on maksuton ja siihen otetaan mukaan kymmenen osallistujaa.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 13.3. mennessä:

Ella Sohlo (Hyvän mielen talo) ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, 044 3346 141

Leea Alatalo (JoJo -Oulun Tanssin Keskus) leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152 

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.