MieliKeho -kurssi

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta

Yleistä tietoa

MieliKeho -kurssi

MieliKeho-kurssin tavoitteena on vahvistaa mielen hyvinvointia ja mahdollistaa yhteisöllinen kokemus yhdessä tekemisen, taiteen ja liikkeen kautta. Ryhmässä käytetään taiteen soveltavia menetelmiä ja haetaan hyvää oloa oman kehon kautta.

Oireiletko kehollasi mielen sykkyröihin? Jännitys, syömishäiriö, paniikkituntemukset, selittämättömät kiputilat.. Ehkä tunnistat jonkin näistä?

MieliKeho ryhmään ovat tervetulleita kaikki kehollisesta työskentelystä kiinnostuneet. Ryhmässä saa jännittää ja olla kömpelö. Myöskään liikuntarajoitteet tai itsekriittisyys eivät ole esteitä osallistumiselle. Ryhmällä voi olla voimauttavia vaikutuksia. Ryhmä ei ole terapiaryhmä, vaan asiaa lähestytään taiteen keinoin.

MieliKehon Tuoteseloste:

  • myötätuntoista suhtautumista itseä kohtaan 137 %
  • lempeyttä ja turvallisuutta 3200 wattia
  • turvapaikkaharjoituksia 5 dl
  • rajoja 2 laatikollista
  • vapaata liikettä ohjatuissa puitteissa 250 grammaa
  • Saattaa sisältää pieniä määriä huumoria ja hyvää mieltä

MieliKeho ryhmä on osa Hyvän mielen talon Mielipaletti –toimintaa ja sitä ohjaa Mielipaletti –työntekijä Ella Sohlo (sosionomi, AMK ja Mindfulness -ohjaaja) yhdessä tanssin ammattilaisen Heidi Rannan kanssa (tanssinopettaja, YAMK).

Ryhmä on tarkoitettu 18-35 –vuotiaille. Ryhmä on maksuton.

Yhteistyössä: JoJo- Oulun Tanssin Keskus ja Hyvän mielen talo ry:n Mielipaletti-toiminta.

Milloin:  9.2-6.4 (poislukien 9.3 ) , keskiviikkoisin klo 12.30 – 14.00

Missä:  Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Sali 1

Ryhmäkoko:  8

Ilmoittautuminen:  2.2 mennessä, ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, 044 3346 141 (ryhmä täynnä, mutta voit tiedustella peruutuksia)

Lisätietoja:

Leea Alatalo (JoJo -Oulun Tanssin Keskus) leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152 

Ella Sohlo (Hyvän mielen talo) ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, 044 3346 141

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.