OuDance-festivaali

OuDance-festivaali 2022

OuDance-festivaali järjestetään 28. kerran Oulussa 14.-18.9.2022.

OuDance kurssittaa

Silja Tuovinen: Koreografian työkalut

Perjantai 16.9. klo 10-16 ja lauantai 17.9. klo 10-16, Citydance tanssisali 1 ja 4

Hinta: 100e,  jäsenhinta 75 e

Kieli : Suomi

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: leea.alatalo@jojo.fi

Työkaluja omaan tekemiseen – koreografia -kurssi tarjoaa mahdollisuuden syventyä koreografiaan niin ajatuksen tasolla, kuin käytännönläheisesti. Kurssin aikana paneudutaan koreografiaan käsitteenä, omiin koreografisiin vahvuuksiin ja mieltymyksiin, sekä erilaisiin konkreettisiin tapoihin aloittaa koreografinen työ. Lisäksi kurssiin sisältyy lyhyt luomisprosessi. Kurssi on luotu osallistujien ajattelun ja tekijyyden tueksi sekä verkostoitumismahdollisuudeksi ja on avoin laajasti eri tanssilajeista tuleville osallistujille.

Silja Tuovinen on oululaislähtöinen koreografi, joka työskentelee lavateosten ja elokuvamuodon kanssa. Hänen työskentelytavoissaan ja teoksissaan yhdistyy tausta sosiaalitieteissä ja taiteessa. Silja on valmistunut vuonna 2022 koreografian maisteriksi Tukholman Taideyliopistosta ja hänellä on kandidaatintutkinto rauhan- ja konfliktintutkimuksessa. Tutkintojen lisäksi Silja on lisäksi opiskellut laajoja opintokokonaisuuksia sosiaalipsykologiassa, työ-ja organisaatiopsykologiassa, johtajuudessa sekä tanssididaktiikassa. Viimeisten seitsemän vuoden aikana Silja on opiskellut ja työskennellyt Ruotsin Malmössä ja Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Berliinissä, sekä Reykjavikissa. 

Sirkus 2.0 | Henri Hänninen: Kehonhuolto 2.0

Sunnuntai 18.9. klo 10-14, Citydance tanssisali 1

Kieli: Suomi

Hinta: 50 e, jäsenhinta  35 e

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: leea.alatalo@jojo.fi

Pitkäjänteisen kehityksen ja ehjänä pysymisen kannalta tärkeintä on pidemmän aikavälin kokonaiskuormituksen hallinta ja lajia tukevien pohjaominaisuuksien rakentaminen. Järkevässä kehonhuollossa on kyse harjoitusmäärän, palautumisen ja elämän sen hetkisen kokonaiskuormituksen hahmottamisesta. 

Kehonhuolto 2.0 työpajassa opit arvioimaan harjoitusten tai harjoitusviikkojen kuormittavuutta ja suunnittelemaan oheisharjoittelua sekä kausien että itse harjoitusten tasolla. Opit kohdentamaan oheisharjoittelua niin, että turha kuormitus minimoituu ja vain kehittävät toistot tehdään. Työpajassa käydään läpi sitä, miten omaa harjoittelua kannattaa suunnitella, jotta pystyy kehittymään vuodesta toiseen sekä vähentämään loukkaantumisriskiä merkittävästi.

Henri Hänninen on valmentaja, kouluttaja ja sirkustaiteilija. Valmennus- ja testausopin pääaineopintojen lisäksi hän on opiskellut mm. kognitiivista neurotiedettä, kemiaa ja solubiologiaa. Hänellä on vuosien kokemus parkourin ja useiden eri akrobatialajien opettamisesta sekä ilma-akrobaattina esiintymisestä ja hän tekee satunnaisia esiintymiskeikkoja edelleen. Tällä hetkellä Henri työskentelee pääosin taito- ja taideliikuntaan erikoistuneena fysiikkavalmentajana (Athletica), kouluttajana ja asiantuntijana (mm. Athletica, Trainer4You, Sirkus 2.0). Henri omaa vahvan liikuntatieteellisen tiedon ja huippu-urheilutasoisen valmennusosaamisen.

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.