jojo yhteisöissä

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

osta joululahjaksi

Tanssijatonttu

Play Video

Tanssijatonttu on tanssiesitys, jonka yritys, yhdistys tai yksityishenkilö voi ostaa lahjaksi oululaiseen päiväkotiin. Käytössämme on Oulun kaupungin lista lahjan saavista päiväkodeista, mutta ostaja voi lahjaa antaessaan myös toivoa lahjan saajaksi tiettyä päiväkotia.

Toteutus: Marras-joulukuu 2023

Esityksen kesto: 20 minuuttia

Hinta: 275e (alv 0%)

Tilaukset: leea.alatalo@jojo.fi

Antaisitko lahjaksi tanssia? Joulun aikaan tontut kurkkivat ikkunoista ja lapset odottavat näkevänsä vilauksen tontuista. Tänä vuonna Tanssijatonttu on saapunut Ouluun ilahduttamaan oululaisia lapsia!

Tanssijatonttu on koreografioitu esitys, jossa lyhtyä kantava tonttu tanssii päiväkodin pihalla. Esityksen aikana tonttu jättää päiväkodin pihalle kirjeen, joka sisältää esityksen osallistavan osuuden tanssikorttien muodossa. 

Tanssin ammattilainen, Elina Tähtelä on kehittänyt Tanssijatonttu-konseptin viemään taiteen, tanssin ja joulun iloa oululaisiin päiväkoteihin sekä tuomaan aineettoman ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon joululahjojen antamiseen. Lahja tarjoaa Oulun kaupungin päiväkotiryhmille taide-elämyksen sekä vahvistaa kehollisen luovan liikkumisen ja tanssin juurtumista lasten arkeen.  

“Kehitin tämän konseptin, koska tiedän, että kaikilla perheillä ei ole varaa tai voimavaroja lähteä viemään lapsiaan jouluisiin tapahtumiin tai esityksiin. Tanssijatonttu voi kohdata joulun aikaan satoja lapsia sillä jokaisessa päiväkodissa esityksen näkee kerrallaan n. 20-100 silmäparia. Minulle on tärkeää huomioida työskentelyssäni ympäristönäkökulma ja siksi tonttu kiertää päiväkoteja pyörällä.”

Tanssitaiteilijana toimii Elina Tähtelä ja toimintaa tuottaa JoJo–Oulun Tanssin Keskus.  

Lahjan ostaja saa käyttöönsä somepaketin, jonka avulla lahjan antamisesta voi viestiä omilla somekanavilla.  Lisäksi yritys, yhdistys tai yksityishenkilö listataan JoJo -Oulun Tanssin Keskuksen joululahjan antaneiden tahojen listaan.

Osta lahja tästä

Lahjan hinta 275€.  Hinnat alv 0%.

JoJo – Oulun Tanssin Keskus toimittaa teille sähköpostitse somepaketin lahjan ostamisen jälkeen.

Kuvat ja video: Anne Salmi

Yhteistyössä: Kulttuurivoimala / Culture Power Station

 

LAHJAN OVAT JO ANTANEET:

Kauppakeskus Valkea,  Meri-Toppilan päiväkoti

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.