TADaC esittää - Emmi Venna: Core

Tervetuloa katsomaan tanssia turvallisesti!

JoJon vuoden 2021 kevätohjelmisto kokoaa yhteen useita alkuperäiseltä esityspaikaltaan siirtyneitä teoksia.

Tietoa esityksestä

TADaC esittää - Emmi Venna: Core

Esityksen aikataulu

Valvesali, Oulu 
La 15.5. klo 19

VIERAILU ON PERUTTU KORONATILANTEESTA JOHTUEN.

Esityksen kuvaus

CORE 

inkivääri nopeus avatar core 
tekstuuri fiktiivinen syn/koop/pi core 
tanssi itselle tanssin syttyminen core  
pitkän  askeleen  pilvi  core 
b r e a kbeat neliö kori kore 
~ wonky sivuverho core ~ 
kummitus core tilaan ryntäys core

Koreografia: Emmi Venna | Tanssi: Iiris Laakso, Elisa Lejeune, Verna Nordlund, Veera Snellman, Suvi Kelloniemi, Maria Mäkelä, Terhi Hartikainen | Valo- ja tilasuunnittelu: Erno Aaltonen | Pukusuunnittelu: Hanne Jurmu | Äänisuunnittelu: Ville Kabrell | Koreografinen keskustelukumppani: Mira Kautto | Teoskuva: Aino Autere | Tanssilattia: Marja Zilcher ja Erno Aaltonen

Lisätietoja esityksestä kevään 2021 aikana.

Taustaa:
Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijataiteen maisteriopiskelijoilla on mahdollisuus viimeisenä opintovuotenaan rakentaa yhteinen taiteellinen opinnäyteprojekti nimeltään TADaC (Theater Academy Dance Collective).

TADaC on ollut olemassa vuodesta 2007 alkaen. Se on perinteisesti sisältänyt näyttämöteoksen valmistamisen yhteistyössä ammattilaiskoreografin ja -suunnittelijoiden kanssa. Teos on esityskautensa jälkeen kiertänyt kotimaassa ja kansainvälisesti.
Emmi Venna valikoitui TADaCin koreografiksi lyhyen, mutta antoisan yhteisen työskentelyjakson jälkeen. Opiskelijoita puhuttelivat sekä Emmi Vennan taiteelliset ehdotukset että dialoginen ja läpinäkyvä työskentelytapa. TADaCin koreografia valittaessa keskustelussa nousi esiin myös opiskelijoiden halu työskennellä paikallisen ja tanssijantaiteen maisteriohjelman itse käyneen tekijän kanssa. Lisäksi Emmi soitti hyvää musaa.

TADaC projektin tavoitteena on mahdollistaa syvä taiteellinen prosessi tarjoten riittävästi aikaa teoksen valmistamiseen. Teosta seuraavan kiertueen tavoite on tarjota mahdollisuus kokea teoksen esittämisenpidempi elinkaari, ja kerätä kokemuksia teoksen esittämisestä erilaisissa tiloissa ja kulttuurisissa ympäristöissä. Kiertueeseen sisältyy myös mahdollisuus pienimuotoisten paikallisten yleisötyötapahtumien tekemiseen. TADaC on siihen osallistuvien tanssijoiden maisterin taiteellinen opinnäytetyö.

Liput

Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä ja Ticketmasterista.

Liput tulevat myyntiin lähempänä esitysten ajankohtaa.

Kaikukortti logo
Ticketmaster logo

Muuta tietoa

Muistathan noudattaa yleisiä turva- ja hygieniaohjeita tapahtumissa:
– Ethän tule tilaisuuksiin oireisena
– Pidä turvavälit 2 metriä
– Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä
– Yski nenäliinaan tai hihaan
– Harkitse maskin käyttöä

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.