Tunteva liike -kurssi

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta

Yleistä tietoa

Tunteva liike -kurssi

Tunteva liike -kurssilla tutustutaan omaan liikkeeseen ja siihen, miltä asiat tuntuvat omassa kehossa. Kuuden kerran aikana tutustutaan lempeästi liikkeen mahdollisuuksiin ja sen kautta opetellaan kehon hyväksymistä, itsemyötätuntoa ja tunnetaitoja – ajatuksena tukea ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kurssi syventää osallistujan kehotietoisuutta ja antaa osallistujille työkaluja oman kehollisuuden ymmärtämiseen. Ryhmässä tehtävät luovat harjoitukset ovat mukautuvia, joten vaikka kehossasi olisi rajoitteita, voit osallistua kurssille.

Tunteva liike –kurssi on osa Tuomiokirkkoseurakunnan toimintaa ja sitä ohjaa työharjoittelua tekevä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelija Tuija Raatikainen yhteistyössä Tuomiokirkkoseurakunnan Diakonissan Saila Luukkosen ja JoJon yleisötyöntekijän Leea Alatalon kanssa.

Kurssi on suunnattu kaikille täysi-ikäisille. Osallistumismaksu on 10e.

Aika: 7.10. – 18.11. (poislukien 28.10), torstaisin klo  9.30 – 10.30

Paikka: Tuomiokirkkoseurakunta, Keskustan seurakuntatalo, Isokatu 17

Ryhmäkoko: 10

Ilmoittautuminen: Ryhmä täynnä

Lisätietoja:

Leea Alatalo (JoJo -Oulun Tanssin Keskus) leea.alatalo(a)jojo.fi, 0400 151 152

Saila Luukkonen (Tuomiokirkoseurakunta) saila.luukkonen(a)evl.fi, 040 574 7181

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.