Tunteva liike

Tervetuloa tanssin maailmaan!

JoJon yleisötyö antaa mahdollisuuden tutustua ja syventyä tanssiin monimuotoisena taidelajina.

NINA WIKSTRÖM

Tunteva liike -kurssi

Kurssi 1. 28.9.-19.10. torstaisin klo 13-14

Kurssi 2. 7.11.-28.11. tiistaisin klo 12-13

Tuomiokirkkoseurakunta, Keskustan seurakuntatalo, Isokatu 17

Hinta: 10e

Oman kehon tuntemus elämän varrella on tärkeää, onhan meillä kaikilla yksi ainoa keho läpi elämän.  Kuinka oppia kuulemaan, ymmärtämään ja sallimaan oman kehon tuntemukset, aistit ja reaktiot? Neljän kerran pituisen Tunteva liike – kurssin päämääränä on kehittää omaa kehontuntemusta- ja tietämystä erilaisten harjoitteiden avulla.  Kehontietoisuus edesauttaa ihmistä kuulemaan ja ymmärtämään omaa kehoaan, sen toimintatapoja sekä sen tarpeita. 

Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille, eikä se edellytä aiempaa kokemusta kehollisista harjoitteista. Kurssilla jokainen yksilö mukautuu harjoituksiin juuri itselleen mukavimmilla tavalla, juuri sellaisella tunteella ja energialla kuin sinä päivänä on. Perimmäinen ajatus on tukea ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssin opettajana toimii tanssinopettajaopiskelija Nina Wikström. Tunneilla läsnä ovat myös JoJon  yleisötyöntekijä Leea Alatalo ja diakoniatyöntekijä Saila Luukkonen.  Toiminta järjestetään yhteistyössä Oulun tuomiokirkkoseurakunnan, JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen ja Oulun ammattikorkeakoulun kanssa.

 

 

Ilmoittautuminen:  saila.luukkonen@evl.fi, 040 574 7181

Lisätietoja:

Leea Alatalo (JoJo -Oulun Tanssin Keskus) leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152

Saila Luukkonen (Tuomiokirkoseurakunta) saila.luukkonen@evl.fi, 040 574 7181

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.