medialle

Lihadiskon tanssijoina oululainen yleisö

Yleisötyö kuuluu tanssitaiteen ohjelmistotuotannon ohella vahvasti JoJon ydintoimintoihin ja sen osuutta halutaan kasvattaa tulevina vuosina. Yleisötyö koetaan vaikuttavana mahdollisuutena antaa laajalle yleisölle tilaisuuksia tutustua ja syventyä tanssiin monimuotoisena taidelajina.

MEDIAtiedote 29.3.2022

Lihadiskon tanssijoina oululainen yleisö

JoJo – Oulun tanssin keskus tuottaa Koreografi Anna Koskelan Lihadiskon vuoden 2022 OuDance -festivaalille. Kyseessä on yhteisöllinen teos, jossa tanssijoina ovat tavalliset ihmiset, oululainen yleisö. Teos on myös avoin isolle yleisölle, sillä sen kolme näytöstä esitetään julkisissa tiloissa, joihin kaikilla on vapaa pääsy. Äänimaiseman Lihadiskoon tuottaa DJ Aleksi Kinnunen ja mukana yhteistyössä toimii Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Teoksen tanssijahaku on nyt auki!

Lihadisko on kaikille tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille suunnattu työpaja- ja esityskokonaisuus. Huhti-toukokuun aikana projektiin haetaan mukaan täysi-ikäisiä osallistujia, joilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta tanssista. Yhteinen työskentely aloitetaan toukokuun lopulla ja esityksen harjoituksia jatketaan elo-syyskuun ajan intensiivisesti. Ilmoittautumiset tanssiryhmään 20.5. mennessä! Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tanssista.

 Lue lisää: jojo.fi/lihadisko

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Leea Alatalo, JoJon Yleisötyöntekijä, leea.alatalo@jojo.fi

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.