kurssit ja työpajat

Tervetuloa mukaan tanssin pariin!

JoJo järjestää kursseja ja työpajoja niin alan ammattikentällä toimiville kuin kaikille asiasta kiinnostuneillekin.

HEIDI RANTA

Luova liike ja mieli

13.3.-3.4. maanantaisin klo 10-11.15  (Huom! Kellonaika muuttunut esitteessä ilmoitetusta ajasta), Valveen tanssisali 1.

Hinta: 35e/normaalihinta, 25e/jäsenhinta

Kurssi on tilattavissa sekä sovellettavissa tilaajan toiveiden ja aikataulujen mukaan myös eri yhteisöihin. 

 

Luovan liikkeen ja vapaan mielen kurssilla pääpaino on omassa luovassa liikkeessä ja tätä kautta vapautuneessa mielessä. Tunneilla keskitytään improvisaation, nykytanssin sekä tanssi- liiketerapeuttisten harjoitteiden avulla antamaan keholle vapaus olla juuri sellainen kuin se on.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista tai liikkeestä, riittää, että haluat lempeästi sallivassa ympäristössä
kokeilla erilaisia liikkeellisiä harjoitteita. Tunneille saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Kurssin ohjaajana toimii tanssinopettaja (YAMK) Heidi Ranta.

Ryhmä on suunnattu nuorille ja aikuisille ja se on tilattavissa myös yhteisöihin. 

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Leea Alatalo, JoJon yleisötyöntekijä

leea.alatalo@jojo.fi

 

“Aivan aluksi koin vahvasti olevani epämukavuusalueellani: Luova liike ei ole ominta itseäni eikä minulle millään tavalla luontevaa. Rehellisesti sanottuna pelotti koko ajatus. Yllättäen kuitenkin vapauduin jo ensimmäisen tapaamisen aikana. Omien rajojen ylittäminen tekee hyvää, vaikka ei olisi niin helppoakaan. Koko loppuillan oli kotonakin rento ja hyvä olo.”

“Ohjaaja Heidi oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä. Hänen tapansa kohdata jokainen yhteisömme jäsen, oli todella vakuuttava. Kiitos.”

“Olo session jälkeen oli virkistynyt ja levollinen, vaikka tilaan tullessa työpäivän jälkeen olo oli kaikkea muuta kuin vastaanottavainen. “

“Heidillä on rento ja luonteva ohjaustapa jonka ansiosta syntyi onnistunut hetki heittäytymiseen ja pään nollaukseen.”

“Maanantai-iltapäivät antoivat paljon iloa ja naurua marraskuun arkeen. Sisältö oli hyvin aikataulutettu, sai kokea montaa erilaista itseilmaisun muotoa reilussa tunnissa. Mieli oli rentoutunut ja iloinen marraskuisena maanantaina, se on paljon se.”

“Luovan liikkeen tunnit olivat totaalisen hetkessä elämistä ja olemista. Työpajan jälkeen olo oli rentoutunut ja innostunut.”

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.