kurssit ja työpajat

Tervetuloa tanssin maailmaan!

JoJon yleisötyö antaa mahdollisuuden tutustua ja syventyä tanssiin monimuotoisena taidelajina.

HEIDI RANTA

Luova liike ja mieli

2.10-13.11. maanantaisin klo 10-11.15 (lukuunottamatta 23.10) Valveen tanssisali 2

Hinta: 60e / 55e

Luovan liikkeen ja vapaan mielen kurssilla pääpaino on omassa luovassa liikkeessä ja tätä kautta vapautuneessa mielessä. Tunneilla keskitytään improvisaation, nykytanssin sekä tanssi- liiketerapeuttisten harjoitteiden avulla antamaan keholle vapaus olla juuri sellainen kuin se on.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista tai liikkeestä, riittää, että haluat lempeästi sallivassa ympäristössä
kokeilla erilaisia liikkeellisiä harjoitteita. Tunneille saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Kurssin ohjaajana toimii tanssinopettaja (YAMK) Heidi Ranta.

Ryhmä on suunnattu nuorille ja aikuisille ja se on tilattavissa myös yhteisöihin.

Osta kurssi tästä

Kurssimaksun hinta 60€ ja jäsenhinta 55€. Hinnat alv 0%.

Jäsenhinta tarkoitettu vain JoJon jäsenmaksun maksaneille, tarkistamme jäsenyyden oston yhteydessä.

Saat aktivoitua jäsenalennuksen ostoskorissa, kirjoittamalla Jäsenalennus-kohtaan: LUOVA5E ja klikkaamalla Hyväksy koodi-painiketta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Leea Alatalo, JoJon yleisötyöntekijä

leea.alatalo@jojo.fi

“Ohjaaja Heidi oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä. Hänen tapansa kohdata jokainen yhteisömme jäsen, oli todella vakuuttava. Kiitos.”

“Olo session jälkeen oli virkistynyt ja levollinen, vaikka tilaan tullessa työpäivän jälkeen olo oli kaikkea muuta kuin vastaanottavainen. “

“Heidillä on rento ja luonteva ohjaustapa jonka ansiosta syntyi onnistunut hetki heittäytymiseen ja pään nollaukseen.”

“Maanantai-iltapäivät antoivat paljon iloa ja naurua marraskuun arkeen. Sisältö oli hyvin aikataulutettu, sai kokea montaa erilaista itseilmaisun muotoa reilussa tunnissa. Mieli oli rentoutunut ja iloinen marraskuisena maanantaina, se on paljon se.”

“Luovan liikkeen tunnit olivat totaalisen hetkessä elämistä ja olemista. Työpajan jälkeen olo oli rentoutunut ja innostunut.”

“Aivan aluksi koin vahvasti olevani epämukavuusalueellani: Luova liike ei ole ominta itseäni eikä minulle millään tavalla luontevaa. Rehellisesti sanottuna pelotti koko ajatus. Yllättäen kuitenkin vapauduin jo ensimmäisen tapaamisen aikana. Omien rajojen ylittäminen tekee hyvää, vaikka ei olisi niin helppoakaan. Koko loppuillan oli kotonakin rento ja hyvä olo.”

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.