MetkaMatka

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

Yleistä tietoa

MetkaMatka

MetkaMatka! Sukella luovan liikkeen ja kuvallisen ilmaisun pyörteisiin sellaisena kuin olet. Ihmisistä inspiroituva tanssinammattilainen Heidi Ranta ohjaa ryhmän läsnäolevaan kehoa kuuntelevaan tunnelmaan, jossa jokainen liike on oikein. Liike, musiikki ja tuntemukset puretaan maalaten, jonka jälkeen rentoudutaan. Valmistunut taideteos ja kokemukset on mahdollista esitellä muille ja niistä voidaan koostaa pienimuotoinen näyttely tai dokumentoida kuvat yksikön käyttöön. Kurssin sisältö on muokattavissa kohderyhmän toiveiden mukaan.

Tanssinopettaja (YAMK) Heidi Rannalla on laajaa kokemusta erityisryhmien ja ikäihmisten parissa työskentelystä.  Heidille tärkeintä tanssissa ja taiteessa on jokaisen oma sisäinen kokemus sekä tunne osallisuudesta.

 

Kurssi on tilattavissa sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköihin ja muihin yhteisöihin sekä muokattavissa yhteisön aikataulujen mukaan. 

Lisätietoja:

Leea Alatalo, JoJon Yleisötyöntekijä

leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152 

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.