metkamatka

Tanssi osana yhteisön toimintaa

JoJo tarjoaa yhteisöissä tapahtuvana yhteistyönä kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.

heidi ranta

MetkaMatka

Tilattavissa sekä sovellettavissa tilaajan toiveiden ja aikataulujen mukaan erilaisiin yhteisöihin.

 

MetkaMatka! Sukella luovan liikkeen ja kuvallisen ilmaisun pyörteisiin sellaisena kuin olet. Ihmisistä inspiroituva tanssinammattilainen Heidi Ranta ohjaa ryhmän läsnäolevaan kehoa kuuntelevaan tunnelmaan, jossa jokainen liike on oikein. Liike, musiikki ja tuntemukset puretaan maalaten, jonka jälkeen rentoudutaan. Valmistunut taideteos ja kokemukset on mahdollista esitellä muille ja niistä voidaan koostaa pienimuotoinen näyttely tai dokumentoida kuvat yksikön käyttöön. Kurssin sisältö on sovellettavissa kohderyhmän toiveiden mukaisesti.

Tanssinopettaja (YAMK) Heidi Rannalla on laajaa kokemusta erityisryhmien ja ikäihmisten parissa työskentelystä. Heideille on tärkeintä tanssissa ja taiteessa jokaisen oma sisäinen kokemus sekä tunne osallisuudesta.

MetkaMatka on tilattavissa eri yhteisöihin sekä sovellettavissa tilaajan toiveiden ja aikataulujen mukaan. Kurssi on myös tarjolla Oulun kaupungin Kulttuuritarjottimella. Lahjoitusrahastoavustuksella hoito- ja hoivayksiköt voivat ostaa Kulttuuritarjottimelta valitsemansa kulttuuripalvelun asiakkailleen.  

Lisätietoja:

Leea Alatalo, JoJon Yleisötyöntekijä

leea.alatalo@jojo.fi, 0400 151 152

Elämyksellinen, säkenöivä ja liikuttava matka.

Meni tunteisiin.

Niin uskomaton, että aina välillä unohti itsensä.

Löysi vielä tällä iällä (yli 85v.) uusia pirteitä itsestä.

Seuraava päivä on ollut aina pirteämpi.

Elämäniloa, jota toi ryhmä ja Heidi.

Me vanhatkin nuorruimme.

Meitä arvostettiin.

 
 

 

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.