OuDance-festivaali

Susanna Leinonen Company: TOXIC

OuDance-festivaali järjestetään 27. kerran Oulussa 15.-19.9.2021.

OuDance-festivaali

Susanna Leinonen Company: TOXIC

OuDance-festivaalin logo

 

Lauantai 18.9.2021 

Klo 19 Valvesali

Esityksen kuvaus

Sosiaalisen median maailmaan pureutuva TOXIC muovaa olemustaan aikamme raadollisten vaatimusten mukaan. Teos käyttää valtaansa hävyttömästi hyödykseen. Se tunkeutuu salakavalasti niin yksilöihin kuin ympäristöönkin. TOXIC on brutaalin, täydellisyyttä tavoittelevan aikamme häijyn herkkä tuote.

Susanna Leinonen on kansainvälisesti tunnetuimpia ja kiinnostavimpia suomalaisia koreografeja. Susanna Leinonen Company tunnetaan Leinosen persoonallisen ja fyysisen liikekielen lisäksi kokonaisvaltaisista visuaalisista teoksista. Ryhmän teoksia on nähty lähes 30 eri maassa.  Oman ryhmän lisäksi Susanna Leinonen työskentelee koreografina myös suurille baletti- ja nykytanssitaloille, kuten Suomen Kansallisbaletille, Ruotsin Kuninkaalliselle Baletille, sekä Dansk Danseteaterille.

Konsepti ja visuaalisuus: Susanna Leinonen ja Sari Nuttunen | Koreografia ja liike: Susanna Leinonen ja tanssijat | Musiikki: Vincenzo Lamanga, Puce Mary, Nicholas Britell, Forest Swords, Mozart Jones, Hans Zimmer, Justin Timberlake, Béla Bartok, Max Richter & Jóhann Jóhannsson | Puvut, naamiot ja peruukit: Sari Nuttunen | Video: Ville Seppänen | Tanssijat: Emmi Hakala, Camilla Keihäs, Elina Lindfors, Aaron Saira ja Tatiana Urteva | Vierailun tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus | Kesto: 60 minuuttia

 

Tutustu koko OuDance-festivaalin ohjelmaan!

Liput

15 e / 12 e

Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä ja Ticketmasterista.
Kaikukortti: 2 lippua/ esitys.

Liput tulevat myyntiin elokuussa.

Kaikukortti logo
Ticketmaster logo

Muuta tietoa

Muistathan noudattaa yleisiä turva- ja hygieniaohjeita tapahtumissa:
– Ethän tule tilaisuuksiin oireisena
– Pidä turvavälit 1–2 metriä
– Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä
– Yski nenäliinaan tai hihaan
– Harkitse maskin käyttöä

Teksti puheeksi.

Voit kuunnella JoJo.fi nettisivujen tekstit suomeksi puhuttuna maalaamalla halutun tekstin ja painamalla esiin tulevaa PLAY-painiketta.

Text to speech.

You can listen to the texts of the JoJo.fi website in Finnish by painting the desired text and pressing the play button that appears. Click here to the Finnish page.